UPPSTALLNINGSKONCEPT

Uppstallning med det lilla extra och hållbar dressyrträning på vackra Skoby Hästgård

välskötta Skoby Hästgård i Rosersberg norr om Stockholm erbjuds ett dressyrinriktat uppstallningskoncept med hållbar träning och hälsa i fokus för både hästar och ryttare. 


Gården bjuder på en härlig lugn miljö och sköts minutiöst noga av hyresvärden. Stallet har 10 boxar inne där hästarna har öppet ut i stallgången och kan ha kontakt med varandra, 2 uteboxar, en väl tilltagen varm sadelkammare, torkrum, tvättmaskin, nyrenoverad spolspilta, solarium och automatiska foderautomater.


Självklart är underlaget superbra och perfekt skött i både ridhus (20*40 med ottomatta och terratex material) och på utebana (20*60 med terratex material). Känner du för ta en tur på vår 1 km långa dressyrslinga (rundbana) så harvas även den löpande och gränsar till härliga skogsvägar för uteritter med blandad terräng. Ett grustag finns inom 2 min skrittavstånd där det finns fina klätterbackar. och 5 min skrittavstånd till granngården där det hålls hoppträningar för den som önskar.


Hästarna har lång utevistelse i stora hagar med sällskap med separata vinter och sommarhagar. I sommarhagarna är det möjligt för den som vill att ha hästen ute dygnet runt om hagkompisens ägare oxå vill det. Hagarna har stora vattenkoppar och uppvärma vattenkar vintetid.


Det finns uppvärmd fikastuga med kök där det bjuds på kaffe och fika.


Alla kunder ebjuds rabatter hos våra samarbetpartners och i stallhyran ingår bla tillgång till hälsoföfrämjande produkter.


Alla faciliteer nyttjas exklusivt enbart för gårdens hyresgäster. 

Hästarna fodras med 5 grovfodergivor och 2 kraftfodergivor per dygn (lunchfodring utgår vid nyttjande av sommarhagarna). Vi håller mycket på säkerheten för både hästar och människor.


Här trivs du som gillar att träna och utvecklas, har tävlingsamitioner (ligger på lägst MSVB nivå eller har en unghäst för de högre klasserna) och vill lägga lite extra krut och engagemang på att du och din häst ska vara långsiktigt hållbara!


Vårt uppstallningskoncept innefattar fullservice och valfri träning/utbildning, från 2 dagar/v.


Vi är ett härigt litet gäng med god sammanhållning som har samma ambitioner där vi stöttar varandra i med som motgång.